Blog overzicht

Werp een blik op onze school, zoals voorgesteld in onze blog.
Geniet ook van onze andere blogs. We hebben er ééntje voor de lagere school. Maar ook onze kleuters vind je terug op het web.

deze week

Beste ouders en lieve kinderen,Morgen maandag 25 mei is er weer een afhaalmoment voor de kleuterschool, L3, L4 en L5. Tussen 9u en 16u kunnen jullie een omslag komen afhalen.

6 maanden 1 week geleden

veilige start

Beste ouders en lieve kinderen,Vrijdag nemen we opnieuw een voorzichtige start.Eerst en vooral wil ik benadrukken dat ook wij het spijtig vinden dat dit niet met alle klassen tegelijkertijd kan.We zullen de kinderen die nog niet kunnen starten zeker missen.Deze kleuters, leerlingen en ouders wil ik graag extra moed en kracht toewensen.Onze leerkrachten zullen jull

6 maanden 3 weken geleden

heropstart

Beste ouders en lieve kinderen,
Er komt een nieuwe fase aan voor onze school:
Wat na 15 mei ?
Vandaag geven wij al de belangrijkste informatie mee.

6 maanden 4 weken geleden

vervolg

6 maanden 4 weken geleden

maandag 4 mei

Beste ouders en lieve kinderen,Maandag 4 mei kunnen jullie tussen 8u en 16u weer materiaal komen afhalen op school.Net zoals vorige keren zorgen wij dat dit veilig in de voortuin kan gebeuren.Handen ontsmetten en afstand houden is nog steeds de boodschap !Breng zeker de vorige bundel, die ondertussen ingevuld zou moeten zijn, mee naar school.

7 maanden 4 dagen geleden