Blog overzicht

Werp een blik op onze school, zoals voorgesteld in onze blog.
Geniet ook van onze andere blogs. We hebben er ééntje voor de lagere school. Maar ook onze kleuters vind je terug op het web.

maart 2021

corona update 20

    Betreft : Corona update 2.0   Katholiek Onderwijs Vlaanderen besliste gisterenavond om de lessen ook in het kleuteronderwijs te schorsen.   Concreet betekent dit dat onze school gesloten is tot na de paasvakantie   ·         we  voorzien noodopvang in de week voor de paasvakantie enkel voor mensen met  essentiële beroepen                                                                                             Verplicht aanmelden voor noodopvang via: directeur@franciscusschool.be  ·         uren noodopvang: 8.10u tot 15.30u (woensdag tot 12u)               ·         rapport op 1 april: jullie ontvangen het rapport via mail zodat het geplande oudercontact online kan doorgaan. Na de paasvakantie ontvangen jullie het papieren rapport.      

Gepubliceerd: 

1 maand 2 weken geleden

update coronamaatregelen

 Betreft : Corona update   Het overlegcomité heeft vandaag beslist dat de lessen in de week voor de paasvakantie geschorst worden in de lagere school.   Wij vragen om kleuters, uit voorzorg voor hun eigen gezondheid, die van het gezin en onze kleuterleerkrachten, ook zoveel mogelijk thuis te laten.   Concreet betekent dit dat:   ·         onze kleuters naar de klas kunnen komen indien ouders geen opvang hebben ·         in de lagere school zowel het fysiek als het digitaal lesgeven geschorst is ·         we noodopvang voorzien voor de lagere school in de week voor de paasvakantie enkel voor mensen met  essentiële beroepen                                                                                                                                           Verplicht aanmelden voor noodopvang via: directeur@franciscusschool.be  ·         er geen voor-en na schoolse opvang voorzien is volgende week uren opvang: 8.10u – 15.30u (woensdag tot 12u)     ·         rapport op 1 april: jullie ontvangen het rapport via mail zodat het geplande oudercontact online kan doorgaan. Na de paasvakantie ontvangen jullie het papieren rapport.  

Gepubliceerd: 

1 maand 2 weken geleden