Blog overzicht

Werp een blik op onze school, zoals voorgesteld in onze blog.
Geniet ook van onze andere blogs. We hebben er ééntje voor de lagere school. Maar ook onze kleuters vind je terug op het web.

april 2021

24 april was het klusdag op scho..

 Er werden nieuwe babbelzakken gemaakt, onze gordijnen werden hersteld, de muur op de kleine speelplaats geschilderd, bloemen en struiken gepland, het speellabo werd geschilderd en er werd vooral veel rommel opgeruimd. We gaan samen voor een propere en groene school! Het was een fijne dag hopelijk kunnen we dit in de toekomst ook eens met vrijwillige ouders doen.

Gepubliceerd: 

2 weken 3 dagen geleden

opstart na de paasvakantie

  OPSTART NA DE PAASVAKANTIE   Alle kinderen van het basisonderwijs kunnen na de paasvakantie terug 100% naar school. Voorzichtigheid blijft geboden. Veiligheid van onze leerlingen en personeelsleden staat altijd voorop. Daarnaast moeten we oog hebben voor een werkbare schoolorganisatie.   Daarom zijn deze maatregelen van kracht:   ·         Leerlingen vanaf het vijfde en zesde leerjaar zijn verplicht een mondmasker te dragen. ·         Strenge handhygiëne ·         Maximaal verluchten en ventileren van onze klaslokalen ·         CLB’s volgen de lokale situatie op de voet op ·         Onze kinderen eten in de eigen klasbubbel ·         Daguitstappen zijn toegelaten. ·         Zoveel mogelijk activiteiten in openlucht.   We starten het derde en laatste trimester in code oranje. Als school hebben we dit corona jaar al goed doorstaan. Hopelijk kunnen we samen corona buiten houden. We moeten volhouden en ons houden aan de maatregelen. Als je kind ziek is verwittig dan onmiddellijk de school. 03 236 04 44

Gepubliceerd: 

3 weken 6 dagen geleden