Blog overzicht

Werp een blik op onze school, zoals voorgesteld in onze blog.
Geniet ook van onze andere blogs. We hebben er ééntje voor de lagere school. Maar ook onze kleuters vind je terug op het web.

op de fiets

Tijdens deze Corona-periode hebben wij ingezet op fietsen!Van behendigheidsparcourtjes op de speelplaats voor alle leeftijden tot het nakijken van de fietsen.Zo kunnen wij veel uitstappen doenop een sportieve manier! 

Gepubliceerd: 

2 maanden 3 weken geleden

pensioenfeest

Op vrijdag 18 juni was het feest🎈🎈🎈🎈op school! We vierden het pensioen van twee vaste waarden uit ons team. Meester Bruno en poetsvrouw Irena gaan genieten van hun welverdiende pensioen!Bedankt voor alles lieve collega's!Ze werden afgehaald aan hun huis door een stoet van collega'smet vrolijke ballonnenfietsen 🎈Een heerlijk ontbijt stond hen te wachten.Ze werden verwend door jong en oud.Elk leerjaar bracht een fijn optreden als dank voor de vele fijne jaren op de Franciscusschool.                                  Het was een heerlijke dag! Wat werden ze verwend!Wat hebben ze ervan genoten!(Alle optredens zijn te zien op de blog van de lagere school.🎈)

Gepubliceerd: 

3 maanden 6 dagen geleden

wij zijn een zonneslimme school...

 Wij genieten volop van het zonnetje!Maar het is belangrijk om dit veilig te doen en je te beschermen!Gebruik een zonnecrème met beschermingsfactor 50. Smeer je kind regelmatig in.En vergeet de lippen en oren niet. Je kind wordt sneller bruin in of op het water, omdat zand en water UV stralen reflecteren. Dus maak je een boottochtje of zwemt je kind in de zon, smeer dan vaker in. Ook op school zijn wij zonneslim!Zonnecrème wordt voorzien voor elke klas om te gebruiken tijdens het buitenspel.

Gepubliceerd: 

3 maanden 2 weken geleden