K1

Thema Kapper

Oei, Jules zijn haren zijn te lang!  We maakten een afspraak bij de kapper. Donderdag kwam kapper Chrisje (juf) naar de klas om Jules zijn haartjes weer kort te knippen.
vr 7 jun 2024

Thema Roodkapje

Zeg Roodkapje waar ga je heen, zo alleen?
di 4 jun 2024

Sportdag in K1

In K1 werd er goed gesport. Fietsen, voetballen, klimmen en lopen. Ze deden het allemaal!
wo 8 mei 2024

K1 op bezoek in het Karrewiel in Grobbendonk!

Met de kleuters van K1 vertrokken we met de bus naar de kinderboerderij 'Het Karrewiel' in Grobbendonk.
di 23 apr 2024

Kuikens in K1

In de eerste kleuterklas waren er 2 schattige kuikens op bezoek. We mochten ze aaien en we durfden ze zelfs te pakken.
za 30 mrt 2024

Max en de toverstenen - K1

Voorbije weken werkten we met heel de kleuterschool rond het thema Max en de toverstenen. Ook in onze eerste kleuterklassen werd er leuk gespeeld en gewerkt.
za 9 mrt 2024

K1 naar de kermis

De kleuters van K1 sloten hun thema 'De kermis' af met een ritje op de draaimolen. Wat een pret!
vr 9 feb 2024

Jules is ziek!

Hatsjie Hatsjoem, mijn neus doet toch zo'n pijn... Wat zou dat kunnen zijn?
di 30 jan 2024

Thema Pooldieren in K1

Op een ochtend vonden we een kleine pinguïn in onze kring. Hij was zijn weg kwijt en hij wilde heel graag terug naar zijn mama pinguïn.
zo 28 jan 2024

Lichtjesviering op school (thema kerst)

Terwijl de grote kinderen genoten van een lichtjesviering in de kerk, bleven wij rustig op school.
vr 22 dec 2023