L3

L3 op bezoek bij Suske en Wiske

Met de bus vertrokken we naar Kalmthout richting het huis van Willy Vandersteen. Hij was de tekenaar van de bekende striphelden Suske en Wiske.
di 11 jun 2024

L3 leert al spelend programmeren

Met de app Crocro' Avontuur (via Samsung Kids) leren de kinderen de eerste stapjes van programmeren.
di 21 mei 2024

L3 op het ritme van de jungle

Wat een super leuke workshop hadden wij vandaag!! Kennis maken met dieren uit de jungle om daarna jungle-muziek te maken. Natuurlijk mocht het dansen op de jungle-muziek niet ontbreken!!
vr 17 mei 2024

fotografie in L3

Met juf Gitte leerden we over de verschillende soorten fotografie: portretfotografie, landschapsfotografie, sportfotografie, ...
wo 15 mei 2024

L3 op lentewandeling

De regen 's ochtends hield ons niet tegen om te vertrekken naar Brilschanspark (en park Wolvenberg).
vr 26 apr 2024

Vrienden in je hart

Wat zijn we trots op de leerlingen van het 3e leerjaar. Vandaag stonden zij zelf op de planken.
do 28 mrt 2024

L3 bakt heerlijk brood

Maandag trok L3 te voet naar de kinderboerderij in het Rivierenhof. Een workshop brood bakken stond op de planning. Natuurlijk hebben we de hele dag niet enkel brood gebakken!
ma 18 mrt 2024

L3 naar de Theatergarage

Vol verwachting vertrokken we naar de Theatergarage om de voorstelling 'Kharamana' te gaan kijken. Op deze plek staan wij binnenkort zelf op het podium!
di 12 mrt 2024

Workshop 'Dash & Dot' in L3

Door omstandigheden waren de robotjes Dash en Dot niet meer beschikbaar. Maar geen nood; de Digitale Wolven hadden voor ons LEGO WeDo meegenomen.
ma 29 jan 2024