Lagere school

Workshop boetseren in L3

L3 maakte uit klei een eigen waterspuwer. Gelukkig mochten ze zelf kiezen hoe deze eruit zag en zien ze er liever uit dan de meeste echte waterspuwers. zo 22 jan 2023

Winter in het speellabo

Als we naar buiten kijken, zouden we het niet echt zeggen ... maar het is echt wel winter! In het speellabo speelden L3b allerlei spelletjes hierover.

wo 18 jan 2023

L2 light painting

L2 maakte kennis met light painting

schilderen met lichtjes in de lucht. Ze maakte alvast knappe dingen.

ma 16 jan 2023

De wondere pluim

Om de fantasie voor de schrijfwedstrijd te prikkelen mogen we een voorwerp uit het MAS (Museum aan de Stroom) in onze school tentoonstellen. Kom gerust eens kijken! ma 16 jan 2023

L6 op bezoek bij Het Beroepenhuis

De leerlingen van het zesde leerjaar gingen op uitstap naar Het Beroepenhuis in Gent. Daar ontdekten ze op een actieve en speelse manier hun eigen talenten en talrijke beroepen.

zo 15 jan 2023

L3 leert over fotografie

In het 2e trimester geen Grej Of The Day in het 3e leerjaar :( Dit trimester hebben we de wereldkaart nodig voor het wereldreis-lezen, dus krijgen we van juf Gitte media-lessen.

wo 11 jan 2023

L1 op sportdag.

De leerlingen van het eerste leerjaar leefden zich uit op Kronkeldidoe. Op deze sportdag konden ze lopen, springen, klimmen, fietsen, glijden,... Het was een fijne en sportieve voormiddag!

wo 11 jan 2023