Liedjes K3

Lied carnaval (thema carnaval)

Hoe ga jij naar 't carnaval? Diebedipdomdom Ik ga als een toverbal Diebedipdomdom   En (naam) gaat als Harlekijn En (naam) als een tamboerijn
wo 7 feb 2024

liedje winter (seizoenen)

Ken jij de seizoenen? Ze staan met vier op een rij. Herfst, winter, lente, zomer komen eens in het jaar voorbij.
ma 15 jan 2024

nieuwjaarsbrief (Thema kerst)

Liefste mama, papa Ik sta hier nu voor jou. Zie me hier nu groot en fier staan. Zeg ik weer opnieuw dat ik van je hou Een heel jaar kijk ik uit naar deze daaaag.
wo 20 dec 2023

Als je heel goed luistert (thema Sinterklaas)

Als heel goed luistert wanneer je slapen gaat, dan hoor je zachte voetjes stappen in de maat. Is het de sint en zijn paard< Of is het piet met zijn zak?
wo 6 dec 2023

Ridder Florian (thema ridders en prinsessen)

Ridder Florian zijn bijnaam is de bange, O help, hij moet een grote draak gaan vangen.   Hij voelt zich ziek en bibberig en moe, Maar hij gaat er toch naartoe...
ma 20 nov 2023

Ridder Martijn en Ridder Koen (thema ridders en prinsessen)

Ridder Martijn en ridder Koen zeurden bij de koning: We hebben niks te doen! Kom zei de koning , versla dan eens een draak. Een draak, he nee, dat doen we al zo vaak!  
ma 20 nov 2023

Een dikke spin (thema herfst)

Een dikke spin zit in mijn kamer. Wacht waar is de hamer? Ik klop die spin helemaal dood. Want ze is zo groot.   Maar alle, wat doede gij nu?
ma 20 nov 2023

verjaardagslied

Hi ha hartelijk gefeliciteerd, We hebben voor jou dit liedje geleerd. Nu ben je jarig dus jij trakteert, hi ha hartelijk gefeliciteerd!
ma 23 okt 2023

kabouterlied (herfst)

4 kabouters op wandel in het grote bos. De laatste let niet op, en laat zijn handje los. Oei oei oei zeggen de anderen, wij zijn een vriendje kwijt. 
do 19 okt 2023

kindjes tellen (onthaal)

Hallo allemaal, hoi ben je er weer! Heb je er zin in en slaap je niet meer. Dan gaan we beginnen van 1 2 3 4… Hoeveel meisjes/jongens zie ik hier?
di 17 okt 2023